Отворено

Boni

Телефони:

044 330 750
070 224 400

Адреса:

Бул.”Илирија” бр. 55
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - четврток:
9:00-20:00
петок:
0:00-20:00
сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на женска облека, Машка облека, Акцесоари

Опис и дејности

Блеснете во прекрасните парчиња облека на Бутиците “БОНИ”. Препознатлив спој на модерото и уникатното. Комплетна понуда за сечиј вкус на сите дами и господа од колекциите на Astibo, Modena, Linea, Galko, Gracia, Vivendi, Bella, Manual, Luna и многу други.

Бидете забележани во сите модни сезони. Изборот и квалитетот зборуваат за долгогодишниот успех и препознатливост на Бутиците “БОНИ”. На две локации во центарот на градот.

За брендот

Блеснете во прекрасните парчиња облека на Бутиците “БОНИ”. Препознатлив спој на модерото и уникатното. Комплетна понуда за сечиј вкус на сите дами и господа од колекциите на Astibo, Modena, Linea, Galko, Gracia, Vivendi, Bella, Manual, Luna и многу други.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.