Отворено

Butici Miki

Телефони:

075 458 757
075 453 954
075 395 205

Адреса:

Ул.”Јане Сандански” бр.103
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на машка облека, женска облека, детска облека

Опис и дејности

Во своето дведецениско постоење бутиците “Мики” се синоним за доминација при поставувањето на современите модни правци.

Огромен избор на квалитетна гардероба по промотивни цени.

Во бутиците “Мики” ќе најдете машка, женска и детска облека на три локации.

Професионалната услуга и пријатната атмосфера се причина повеќе за огромниот број на задоволни купувачи.

За брендот

Во бутиците “Мики” ќе најдете машка, женска и детска облека на три локации. Професионалната услуга и пријатната атмосфера се причина повеќе за огромниот број на задоволни купувачи.

Карактеристики

Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.