Отворено

Cipa Sport

Телефони:

044 334 040

Адреса:

Ул. “Страшо Пинџур” – 51
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на спортска опрема, патики, тренерки

Опис и дејности

Со повеќе од 20 години искуство, Ципа Спорт е една од најголемите спортски продавници во Македонија. Следејќи ги сите новитети и трендови во спортската индустрија, успешно ги задоволува потребите на огромен број на купувачи.Од 2008 година работи како Nike Shop,продавница која на пазарот се истакнува со своите врвни, уникатни и оригинални производи од светскиот бренд Nike.

За брендот

Со повеќе од 20 години искуство, Ципа Спорт е една од најголемите спортски продавници во Македонија.

Карактеристики

Wi-Fi
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.