Отворено

Fashion Place

Телефони:

072 245 856
072 245 866

Адреса:

Ул. “Јане Сандански” бб
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на женска облека

Опис и дејности

За секоја модерна жена, бутиците Fashion Place нудат најнови колекции на женска облека и модни додатоци. На две локации во центарот на градот, ќе најдете уникатни парчиња облека избрани со чувство. Во Fasnion PLace ќе најдете широк избор на фармерки,кошули, блузи и фустани, како и широк избор на марами чанти и акцесоари.

Сезонски промоции на јакни и мантили по промотивни цени.

Две децении прв избор на урбаните жени.

За брендот

За секоја модерна жена, бутиците Fashion Place нудат најнови колекции на женска облека и модни додатоци. На две локации во центарот на Тетово.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.