Отворено

Hard Soda - Clothing store

Телефони:

075 329 526
075 284 842
075 287 840

Адреса:

Ул. ЈНА бр. 104
1230 Гостивар
Македонија
Бул. Ослободување 38
6250 Кичево
Македонија
Ул. Гоце Делчев 35
1300 Куманово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Машка облека, машки аксесоари

Опис и дејности

Hard Soda е бутик за машка облека кој ги следи светските модни трендови. Главен акцент бутикот дава на гардеробата за млади, со што станува синоним за квалитетна облека и уникатен стил.
Тука може да најдете најразлични парчиња облека како јакни, фармерки и панталони, маици, дуксери,разни аксесоари и многу други додатоци кои ќе го комплетираат вашиот изглед.
Hard Soda Бутиците имаат свои продавници во Гостивар, Куманово  и Кичево.

За брендот

Hard Soda е бутик за машка облека кој ги следи светските модни трендови. Главен акцент бутикот дава на гардеробата за млади, со што станува синоним за квалитетна облека и уникатен стил.

Карактеристики

Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.