Отворено

I Heart Fashion

Телефони:

Побарај број

Адреса:

ул. “29 Ноември” бр. 9
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на женска облека

За брендот

Одберете поразлична,модерна и уникатна облека, облека избрана со стил која ја отсликува Вашата индивидуалност, ја пренесува и дополнува Вашата емоција и експресија.

Бутици “I ♥ Fashion” – За оние кои се оригинални и ја следат модата!

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.