Отворено

Lady Accessories

Телефони:

078 397 793

Адреса:

ул. “Борис Кидриќ” бр.13
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на Накит, Акцесоари, Чанти, Паричници

Опис и дејности

Модните акцесоари се неизбежен дел од имиџот на секоја дама. Во Lady Accessories ќе ги најдете сите типови на акцесоари. Модерни чанти, паричници, часовници, секаков вид на бижутерија и накит, како и многу други модни додатоци. На атрактивна локација, спроти ресторанот Пунто Верде во Тетово, во Lady Accessories ќе ве дочека насмеан продажен тим со одлична понуда.

Бидете во чекор со светските модни трендови и надополнете го Вашиот асортиман со квалитетни акцесоари по екстра прифатливи цени. Ве очекуваме!

За брендот

Модните акцесоари се неизбежен дел од имиџот на секоја дама. Во Lady Accessories ќе ги најдете сите типови на акцесоари. Модерни чанти, паричници, часовници, секаков вид на бижутерија и накит, како и многу други модни додатоци.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.