Отворено

Студио Кадора

Телефони:

075 400 276

Адреса:

Бул.Кочо Рацин 14
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Софистицираните креациите на Кадора ќе ви овозможат да бидете незаменливи, за тоа секогаш мора да бидете различни, тука сме да ви излеземе во пресрет. Со магична дарба ја остваруваме Вашата желба, создаваме парче уметност со помош на искуство од 25 години, уникатни и квалитетни материјали, совршен крој и перфектна рачна изработка.

За брендот

Розата по име Кадора расцуте во дамнешната 1993 година, расцути со цел да оствари една мисија, да и овозможи на секоја жена да биде инфериорна, елегантна и женствена носејќи ги креациите на Кадора.

Студио Кадора е симбиоза на модата и уметноста.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.