Отворено

ТиноСки

Телефони:

078 367 758

Адреса:

Online
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Дизајн и креативни решенија, уникатни рачно цртани порцелански шолји, чајници, чинии и други персонализирани подароци.

За брендот

Дизајн и креативни решенија, уникатни рачно цртани порцелански шолји, чајници, чинии и други персонализирани подароци.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.