Отворено

Unique

Телефони:

078 244 176

Адреса:

ул. “Јане Сандански” бр. 4
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

женска облека, Продажба на женска облека

За брендот

Бутиците Unique Ви нудат уникатна женска гардероба. Тука може да најдете облека по најнова мода и со врвен квалитет кои ќе ги задоволат вашиот вкус и стил.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.