Отворено

Arsimi Company

Телефони:

044340082
070625615

Адреса:

Ул. “Илинденска” бр. 53 А
1200 Тетово
Македонија
Ул. “19 Ноември”
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Туристичка агенција

Опис и дејности

Arsimi Company нуди и Rent a Car сервис по промотивни цени. Посетете ја веб страната или фејсбук профилот и информирајте се за најновите промоции на оваа туристичка агенција.

За брендот

Туристичката агенција Arsimi Company Ви нуди аранжмани за сите атрактивни локации, автобуски и авионски превоз на патници. Изберете некоја од понудените дестинации и поминете незаборавен летен одмор.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.