Отворено

Domino Line - Alpar Turizam

Телефони:

072 204 724

Адреса:

Nikola Karev 20
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Нашата визија:
Да остане сигурен автобус компанија која нуди висококвалитетна услуга за сите патници и секогаш да биде нивниот прв избор.

Нашата мисија:
• Безбедни патувања со удобно возење.
• Постојано подобрување на нашите производи и услуги за да им понудиме најдобро на нашите патници.
• Зголемување на уделот на пазарот со зголемување на бројот на патници.
• Поддршка на сите владини проекти во секторите како што се здравството, образованието и уметноста, а со тоа и зголемување на нашата способност за пазарот.

За брендот

Нашата компанија е основана на 1.4.1972 и нуди автобуски превоз до Бугарија, Македонија, Косово, Грција, Албанија, Босна, Црна Гора, Азербејџан. На 24.11.2009 година во Македонија е основана линија Домино, која нуди автобуски превоз до Истанбул и Хрватска.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.