Отворено

Double Tree by Hilton

Телефони:

+389 2 2400 800

Адреса:

бул. АСНОМ 17
1000 Скопје
Македонија

Опис и дејности

Лоциран на брегот на реката Вардар, Double Tree by Hilton Скопје нуди стилски и модерен престој само 10 минути од центарот на градот и на 20 км од скопскиот аеродром. Владините институции, деловните и културните центри се на неколку километри од хотелот, како и локалните атракции како Камениот мост и плоштадот Македонија, тврдината Кале и Старата чаршија.

За брендот

Лоциран на брегот на реката Вардар, Double Tree by Hilton Скопје нуди стилски и модерен престој само 10 минути од центарот на градот и на 20 км од скопскиот аеродром. Владините институции, деловните и културните центри се на неколку километри од хотелот, како и локалните атракции како Камениот мост и плоштадот Македонија, тврдината Кале и Старата чаршија.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.