Отворено

Hotel Continental

Телефони:

+ 389 2 3 133 333
+ 389 2 3 206 000
+ 389 2 3 116 599

Адреса:

бул. Александар Македонски бб
1000 Скопје
Македонија

Опис и дејности

Хотел Континентал е најголемиот хотел во Република Македонија и е познат по својата долга традиција на извонредност во сместувањето во соби, добрата храна, како и организирањето на коктели, семинари, конференции, состаноци, дипломи и свадби.

Со софистициран спој на современ стил и модерен талент, Хотел Континентал постави нов стандард за луксуз и елеганција. Високо ниво на персонализирана услуга им се дава на секој од клиентите со стил и срце.

За брендот

Хотел Континентал е најголемиот хотел во Република Македонија и е познат по својата долга традиција на извонредност во сместувањето во соби, добрата храна, како и организирањето на коктели, семинари, конференции, состаноци, дипломи и свадби.

Со софистициран спој на современ стил и модерен талент, Хотел Континентал постави нов стандард за луксуз и елеганција. Високо ниво на персонализирана услуга им се дава на секој од клиентите со стил и срце.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.