Отворено

Конак Попова Шапка

Адреса:

Попова Шапка
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Место за дружба, сончање, зезање, јадење, пиење и одмор после скијање.

За брендот

We Have Snow - Попова Шапка

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.