Отворено

Носталгија травел

Телефони:

078 342450

Адреса:

Народен Фронт 19а
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Ние ви нудиме голем избор на летни и зимски одмори, авио билети, Патувања, далечни дестинации и европски градови.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.