Отворено

Планет Травел

Телефони:

02 3239780

Адреса:

бул.Партизански Одреди 5
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Нашата понуда овозможува в уживање во вистинскиот хедонизам на турски, египетски, туниски хотели, запознавање на медитеранскиот стил на живот на Италија и Шпанија ... Ве водиме и до најубавите плоштади и културни локалитети во големата метропола во Европа, за љубителите на скијањето поставуваме километри патеки во најпопуларните ски центри од регионот. Ние се стремиме да ја направиме нашата понуда разновидна и интересна за сите генерации, млади двојки, семејства со деца и постари луѓе.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.