Отворено

Royal Star Travel

Телефони:

+389 2 32 39 132
+389 2 32 39 133
+389 71 24 82 52
+389 71 24 82 42

Адреса:

Св. Кирил и Методиј бр.42/1-1
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Royal Star Travel Ви нуди хотелски резервации, авио билети, трансфер до аеродромите во Македонија и регионот, изнајмува автомобили и автобуси, организира конференции, семинари, конгреси, симпозиуми...

Нашиот тим Ви помага да го испланирате Вашиот одмор почнувајќи од викенд-патување до обиколка на светот.

Ве очекуваме да ја посетите нашата агенција која е лоцирана во центарот на Скопје.

За брендот

Royal Star Travel е туроператор формиран како дел од Royal Star Group кој ги нуди сите видови квалитетни туристички услуги: одмор, еко и етно-културни патувања низ Македонија и светот.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.