Отворено

Sat Bus Travel

Телефони:

044 333 855
076 256 788
076 330 140

Адреса:

Автобуска Станица
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
0:00-24:00

Дејности:

Автобуска станица, Туристичка агенција

Опис и дејности

Автобуската станица во Тетово поседува чекална и сопствен паркинг простор за автобуси, а исто така во комплексот на станицата се наоѓаат и разни туристички агенции, како и мини маркети и сендвичари.

За брендот

Tука може да купите билети за сите дестинации, локален и меѓународен превоз, додека за возниот ред, аранжманите и сите останати промоции може да се информирате на веб страната на Сат-Бус Травел.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.