Отворено

Vila Ljuboten

Телефони:

+389 75403777
+389 75439999

Адреса:

Љуботен, Шар Планина
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Дејности:

Планинарски дом, Вила

Опис и дејности

Вила Љуботен се наоѓа на надморска висина од 1700 метри ,истата е комплетно опремена почнувајки од паркинг, четири спални соби, три купатила, две кујни, две трпезарии и еден огромен дневен престој со TV.

Еднаш ли го посетите врвот и нашето одморалиште и го почувствувате овој дар од природата и Бога, со прекрасната етно и здрава храна што Ви ја нудиме во нашето одморалиште, желбата за нова посета никогаш нема да исчезне од Вашата душа.

За додатни информации и резервации посетете го facebook профилот на Вила “Љуботен” или нашата веб страна.

За брендот

Вила Љуботен се наоѓа на надморска висина од 1700 метри ,истата е комплетно опремена почнувајки од паркинг, четири спални соби, три купатила, две кујни, две трпезарии и еден огромен дневен престој со TV.

Карактеристики

Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.