Отворено

Bioblas

Телефони:

+389 078 326 517

Адреса:

Јадранска Магистрала 62
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-16:00
сабота - недела:
Затворено

Опис и дејности

Од 2002 година, B'IOTA Laboratories произведува производи развиени од научници во производствените капацитети под целосно хигиенски услови (во согласност со правилата на "Good Manufacturing Practices" на Светската здравствена организација).

B'IOTA не е само бренд или институција, тоа е лабораторија која има за цел да најде хербално решение за било каков проблем со косата кој може да се појави. БИОТА ја зема својата сила од природата!

Своето портфолио го проширува преку системот : "утврдување проблем и решение". Нашата компанија, која е активна во дермо-козметичкиот сектор, се обновува од ден на ден со својот експертски тим, широко распространети точки за продажба и ефективни маркетинг-комуникациски активности и се приближува до своите цели чекор поблиску. Твојот глобален есперт и истражувач, Биота.

Општи информации

Производството на нашите производи во нашата фабрика се реализира со користење на најнова технологија во рамките на опсегот на GMP стандардите.
Во B'IOTA лабораториите суровините и производите се контролираат со технолошки уреди во согласност со националните и меѓународните стандарди.
Во секоја фаза на производството, хемиските и микробиолошките анализи на производите се вршат сигурно и безбедно.
Лабораториите на Б'ИОТА напредуваат брзо и сигурно на својот пат да станат број 1 светски бренд со производствен простор од 2500 квадратни метри со лаборатории опремени по европските стандарди AR-GE

За брендот

Bioblas препарати за нега на коса со високо-ефикасен третман со хербална формула која содржи фитостерол кој овозможува брз раст на здрава коса.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.