Отворено

Elitte Studio

Телефони:

044 341 554
070 747 600

Адреса:

Ул. “Јане Сандански” бр.48/4
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Депилација, Третмани на лице, Третмани на тело, Нега на раце и стапала, Сауна

Карактеристики

Wi-Fi
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.