Отворено

Kadus - Берберски салон

Телефони:

071 651 561

Адреса:

Комплекс Базар
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Берберски салон

Опис и дејности

Бидете во чекор со модните трендови за машка фризура. Фризерското студио “KADUS” е тука за Вас со својата врвна услуга и модни совети да помогне во надополнување на Вашиот стил. Студиотo “KADUS” ги нуди сите фризерски услуги и нега на Вашата коса.

Посетете не и бидете дел од многуте задоволни клиенти.

За брендот

Фризерското студио “KADUS” е тука за Вас со својата врвна услуга и модни совети да помогне во надополнување на Вашиот стил.

Карактеристики

Забрането пушење
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.