Отворено

Нела Фризерски Салон

Телефони:

078/730 964
031 414 284

Адреса:

Ул. “Народна Револуција” бр.72/3,
1300 Куманово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

фризерски салон, Салон за убавина

Опис и дејности

Фризерското студио “НЕЛА”, со локација во Куманово, претставува синоним за квалитет, креативност и врвна услуга.

За Вашата коса да биде здрава, сјајна и со освежен изглед се грижат врвните стилисти на ова студио. Тука може да добиете разни фризерски услуги како што се обично потстрижување, нијансирање и фарбање за нов и тренди изглед и фризури за секакви свечени пригоди.

Доколку сакате најдобра нега за Вашата коса, повелете во “НЕЛА” студио.

За брендот

За Вашата коса да биде здрава, сјајна и со освежен изглед се грижат врвните стилисти на ова студио. Тука може да добиете разни фризерски услуги како што се обично потстрижување, нијансирање и фарбање за нов и тренди изглед и фризури за секакви свечени пригоди.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.