Отворено

Studio Alben

Телефони:

+389 072 607 260
+389 044 455 670

Адреса:

Ул. 29 Ноември бр.48
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Studio Alben ви ги нуди сите професионални услуги за убавина и нега на вашата коса како: шишање, фенирање, фарбање на коса, нијансирање, класично нијансирање, омбре, сомбре, балајаж, фламбојаж, нега на коса, третмани за коса, класични фризури, свечени и невестински фризури, класична шминка, невестинска шминка, машка шминка, маникир, надградба на нокти, топла депилација на лице и веѓи и др.

За брендот

Албен е волшебникот за убавина, кој ја претвора секоја желба во неверојатна креација.
„За мене важи едно добро старо правило: клиентот е секогаш во право и неговите барања и потреби се за мене закон! Секогаш се трудам да ја проценам клиентката и да искомуницирам со неа за нејзината визија и тоа совршено да го реализирам. Клиентките кои ми веруваат и оставаат да ги средам како што јас сметам ми се предизвик и преку нив ги реализирам моите креативни идеи. Тогаш сакам да експериментирам и да изведам некој “јак фриз”“ – вели Албен.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.