Отворено

Балкан Комерц

Телефони:

+389 044 332 065

Адреса:

Јане Сандански
1200 Тетово
Македонија

Опис и дејности

Балкан Комерц започнува со работа во 1993 година. Основна дејност на компанијата е продажба на ловно и спортско оружје, муниција и оптички нишани.

За брендот

Балкан Комерц започнува со работа во 1993 година. Основна дејност на компанијата е продажба на ловно и спортско оружје, муниција и оптички нишани.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.