Отворено

Хартија Комерц

Телефони:

044 330 500

Адреса:

ул. "Маршал Тито" 90/2
1200 Тетово
Македонија
Подружница Блок: ул. " 29 Ноември" бр. 13
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Печатење, Гравирање, Изработка на печати, Канцелариски материјали, Училиштен прибор

Опис и дејности

Хартија Комерц располага со две продавници, каде може да се види огромниот асортиман на материјали. Препознатливи се по широката палета на познати брендови и производи. Снабдени се со најголем избор на канцелариски материјали,училиштен прибор, месарска хартија и кеси. Хартија Комерц располага и со огромен избор на книги и изданија за сите возрасти, преку сликовници за најмладите, до изданија за деца и возрасни. Нудат белетристика, речници, прирачници, сликовници и книги за деца, енциклопедиски изданија, едукативни книги, лектири за основно образование и др.  

За брендот

Основна дејност на Хартија Комерц е трговијата со канцелариски материјали, училиштен прибор и книги во специјализирани продавници. Вршиме и печатење, гравирање, изработка на печати, месарска хартија и кеси.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.