Отворено

O.K Bami Kor

Телефони:

044 335 747
070 209 039

Адреса:

ул. “Јане Сандански” бр.63
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-23:00
недела:
Затворено

Дејности:

одбојкарски клуб, спорт, женска одбојка, детска одбојка

Опис и дејности

Прволигашка одбојка во нашиот град. О.К Бами Кор во друштво на најдобрите одбојкарски клубови во државата, во напреварувачката сезона 2015/16. Да ги поддржиме нашите одбојкарки во многу успеси кои следат..

О.К Бами Кор врши упис на нови членови. Со правилна едукација и тренинзи по софистицирани програми создаваме успешни и здрави одбојкари и одбојкарки.

За брендот

Прволигашка одбојка во нашиот град. О.К Бами Кор во друштво на најдобрите одбојкарски клубови во државата, во напреварувачката сезона 2015/16. Да ги поддржиме нашите одбојкарки во многу успеси кои следат..

Карактеристики

Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.