Отворено

О.К. Те Волеј

Телефони:

078 334 222
075 471 629
076 421 114

Адреса:

Спортска Сала - Текстилно
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
9:00-21:00

Дејности:

одбојкарски клуб, спорт, деца

Опис и дејности

ОК “ТЕ-ВОЛЕЈ” од Тетово одржува одбојкарски тренинзи за момци, девојки и дечиња од најраната училиштна возраст. Во најопремена спортска сала во склоп на Средното Текстилно училиште, покрај сите елементи на одбојката младите можат да научат многу други животни и социјални вештини како :

  • Примена на здрави навики и хигиена,
  • Правилен режим на исхрана,
  • Развивање на социјална љубов и толеранција ,
  • Учење на сите елементи и убавини на одбојката.

Да ги оттргнеме младите од пороците на модерното време и да овозможиме спортот и другарството да ги обликуваат во здрави и успешни луѓе.

За брендот

ОК “ТЕ-ВОЛЕЈ” од Тетово одржува одбојкарски тренинзи за момци, девојки и дечиња од најраната училиштна возраст.

Карактеристики

Забрането пушење
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.