Отворено

Papec Mark

Телефони:

078 380 308

Адреса:

Тетово
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
7:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

играчки, детски играчки

Опис и дејности

Продажба, изнајмување и бесплатен сервис на детски играчки, колички, клацкалки, тобогани и други забавни реквизити. Идеален додаток за маркети, ресторани, бутици, игротеки….
Достава до секоја локација на детско катче со вклучени реквизити, со цел разубавување на Вашата прослава, роденден и слично. Дозволете му на Вашето дете да ужива во дружењето со другарчињата.

За брендот

Продажба, изнајмување и бесплатен сервис на детски играчки, колички, клацкалки, тобогани и други забавни реквизити. Идеален додаток за маркети, ресторани, бутици, игротеки….

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.