Отворено

Pegasus ELS

Телефони:

044 333 557
070 329 979

Адреса:

Ул. “Благоја Тоска” бр. 228
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-23:00
недела:
Затворено

Дејности:

Англиски јазик, едукација, странски јазици, приватно училиште

Опис и дејности

ПЕГАСУС ЕЛС е училиште за англиски јазик со седиште во Тетово, чија цел е промовирање на англискиот јазик и култура преку јазични курсеви за возрасни и млади ученици, со употреба на интерактивна методологија и современи технички помагала. Училиштето работи со тим од квалификувани професори кои се обучени според стандардите дефинирани од CELTA/ESOL.

Училиштето нуди иновативни пристапи во изучувањето на англискиот јазик и ги воведува учесниците во основните културни обележја на земјите од англиско говорно подрачје.

Пегасус ЕЛС има за цел да прерасне во мултимедијален центар за неформално образование на возрасните и младите ученици со главен фокус на комуникацискиот пристап во реализирањето на образовните цели од наставната програма интегрирана во курсевите за изучување на англискиот јазик.

За брендот

ПЕГАСУС ЕЛС е училиште за англиски јазик со седиште во Тетово, чија цел е промовирање на англискиот јазик и култура преку јазични курсеви за возрасни и млади ученици, со употреба на интерактивна методологија и современи технички помагала. Училиштето работи со тим од квалификувани професори кои се обучени според стандардите дефинирани од CELTA/ESOL.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.