Отворено

VER - Училиште за странски јазици

Телефони:

075/204-327
078/225-901

Адреса:

„Маршал Тито“ бр.84/1
1200 Teтово
Македонија

Дејности:

приватно училиште

За брендот

VER - Училиште за странски јазици Ви нуди можност за изучување на посакуваниот јазик во современо опремени училници, пријатна атмосфера и проверен наставен кадар. 
Разнострано, лесно, рационално е мотото со кое се води нашето училиште.
Во програмата нудиме курсеви по англиски, германски и шведнски јазик за деца и возрасни.
Се работи во групи од 6 до 12 ученици.
 

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.