Отворено

Аптека M&M

Телефони:

044 366 222

Адреса:

Ул. Благоја Тоска бр. 35/1
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Аптека

За брендот

Аптеката “M&M” има богат асортиман на лекови и помошни лековити средства,а на своите клиенти им нуди можност за подигање на лекарства преку фондот за здравство.

Снабденост со лекови во секое време,секогаш блиску до своите потрошувачи,висока професионалност, стручност и експедитивност при услугата.

Карактеристики

Забрането пушење

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.