Отворено

Бами Кор Медика

Телефони:

044 335 747
070 209 039

Адреса:

ул. Благоја Тоска ББ
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
7:00-16:00
недела:
Затворено

Дејности:

Општа амбуланта, Биохемиска лабораторија, Интерна медицина, Забна амбуланта

Опис и дејности

ПЗУ “БАМИ КОР МЕДИКА” Ви ги нуди следните услуги:

Општа ординација: Матичен лекар, Дијагностицирање, ЕКГ со интерпретација, итна медицинска помош, домашна посета, ампуларна терапија и инфузиони раствори, дневна болница, потврда за ортопедски помагала, обрасци за инвалидска пензија

Интерна медицина:

  • 12 канален EKG апарат
  • Ултразвучен апарат за:ехо на срце, ехо на стомак, ехо на Тироидна жлезда, ехо на дојка, Прериферен Doppler на крвни садови

Биохемиска лабораторија: SE, Диференцијална крвна слика (КS), урина, липиден статус ( HOL, TG,HDL,LDL), гликемија, ASAT, ALAT, FE, Urea, Creatimin, GGT, ALP, Bilirubin, Protein, AC,URIKUM, тест за бременост, хормони, тумор маркери, H.Pylori, тестови за хепатитис, DD (дидимери)

Стоматолошки услуги: Превентивни прегледи и совети за оралното здравје, санација на кариозни лезии на млечни заби, ендодонски третман на млечни и млади трајни заби.

“Вашето здравје е наша обврска”

За брендот

ПЗУ “БАМИ КОР МЕДИКА” Ви ги нуди следните услуги:Општа ординација, интерна медицина, биохемиска лабораторија и забна амбуланта. “Вашето здравје е наша обврска”

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.