Отворено

ПЗУ ТЕ - Дент

Телефони:

077 904 059

Адреса:

Ул. Благоја Тоска бр. 218 – Тетово
1200 Тетово
Македонија
Ул. Браќа Миладинови бб
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Забна амбуланта

Опис и дејности

Располага со две стоматолошки ординации,како и заботехничка лабораторија, во која се изработуваат најсовремени изработки, користејќи најсовремените материјали во процесот на реставрација на Вашите заби.

ПЗУ “TE-DENT” има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија (ФЗОМ) и постои можност за избор на матичен стоматолог.

За брендот

Стоматолошката поликлиника “TE-DENT”, формирана од страна на Спец. Д-р Горан Ѓорѓевски и Д-р Драган Јовановски веќе дваесет години успешно егзистира во Тетово.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.