Отворено

Luna Farm

Телефони:

044 614 220
078 414 645

Адреса:

Ул. “133” бр. 5
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-22:00
недела:
Затворено

Дејности:

Аптека

Опис и дејности

Luna Farm Тетово е современа аптека чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.

Аптеката постојано работи на континуирано збогатување на портфолиото со производи, подобро позиционирање на пазарот и достапност до сите ценети клиенти.

 

За брендот

Luna Farm Тетово е современа аптека чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.