Отворено

Neurology Dr. Danijela

Телефони:

+389 044 333 760

Адреса:

Благоја Тоска 90-A
1200 Тетово
Македонија

Опис и дејности

ПЗУ Специјалистичка Ординација по Неврологија д-р Данијела

За брендот

ПЗУ Специјалистичка Ординација по Неврологија д-р Данијела

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.