Отворено

ПЗУ Близнак Дент - Д-р Мире

Телефони:

075 465 717

Адреса:

Ул. “Благоја Тоска” бр. 33
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Забна амбуланта

Опис и дејности

Професионалната услуга по светски стандарди, модерно опремената ординација и огромниот број на задоволни пациенти се јасен показател за квалитетот на овој бренд. Сите стоматолошки услуги како: лекување на заби, пломбирање,поставување на фиксни и мобилни ортодонски апарати, изработка на метал-керамички и циркониум коронки, изработка на класични и визил протези како и поставување на титаниумски импланти.

За брендот

Стоматолошката ординација “Близнак Дент”- Др. Мире започна со работа на нова локација на ул. “Благоја Тоска” бр.33, на потегот помеѓу маркетите Kiper и Тетовчанка.

Професионалната услуга по светски стандарди, модерно опремената ординација и огромниот број на задоволни пациенти се јасен показател за квалитетот на овој бренд.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.