Отворено

ПЗУ Д-р Милан

Телефони:

070 618-072

Адреса:

ул.”ИРЛ” бр. 287/6
1200 Тетово
Македонија

Дејности:

Забна амбуланта

Опис и дејности

Стоматолошката ординација “Др.Милан”, Ви ги нуди стандардните и најсовремените стоматолошки услуги, како што се:

Лекување на заби, eндодонтски третман, eстетска стоматологија, чистење на забен камен и полирање, белење на забите, орално-хируршки интервенции, изработка на метал-керамички коронки и мостови, протетика и работа со деца.

ПЗУ “Др.Милан” има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија (ФЗОМ).

За брендот

Лекување на заби, eндодонтски третман, eстетска стоматологија, чистење на забен камен и полирање, белење на забите, орално-хируршки интервенции, изработка на метал-керамички коронки и мостови, протетика и работа со деца.

Карактеристики

Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.