Отворено

ПЗУ Д-р Митевски

Телефони:

071 260 206
031 550 990

Адреса:

Ул. “3-та Македонска Ударна Бригада” бр.30
1300 Куманово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-16:00
недела:
Затворено

Дејности:

Забна амбуланта

За брендот

Во модерно опремената ординација, стручниот тим на Д-р Митевски е тука за да се погрижи за Вашите заби по најсофистицирани стандарди и новитети на современата стоматологија.

Ординацијата има склучено договор со Фондот за здравство на Република Македонија, при што работи во својство на матичен стоматолог.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.