Отворено

ПЗУ Медика

Телефони:

044 334 511
075 542 770
077 958 716

Адреса:

Ул.”Јане Сандански” бр.98
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
7:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

ПЗУ, Општа амбуланта, ЕКГ, Ехо

За брендот

ПЗУ “МЕДИКА”- Тетово врши секаков вид на прегледи од општа медицина и има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија (ФЗОМ) и постои можност за избор на матичен лекар.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.