Отворено

Rifam

Телефони:

02 312 2401

Адреса:

Јадранска Магистрала 62
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-16:00
сабота - недела:
Затворено

Опис и дејности

Мисија

Ефикасно и доследно снабдување со: Високо квалитетни лекови и Други врвни производи на пазарот.

Визија

Да станеме една од водечките компании во: Фармацевтска големопродажба Маркетинг и активна продажба.;

Вредности

Ги исполнуваме очекувањата на нашите клиенти, вработени, сопственици и партнери Темелно сме посветени на компанијата Сакаме да бидеме најдобри во она што го правиме Ние сме општествено одговорни и етички се однесуваме кон животната средина Отвореност, почит и прифаќање на различноста.

За брендот

Рифам е семејна компанија основана во 1996 година, која со фармацевтска големопродажба започнува во 2004 година.

Денес нашиот тим во Македонија се состои од 22 вработени.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.