Отворено

Simbel Dent

Телефони:

044 340 384
070 313 135

Адреса:

ул.”Илинденска” бб
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Забна амбуланта

Опис и дејности

Со повеќе од петнаесет години успешна работа, оваа ординација заслужено се наоѓа помеѓу најдобрите во својата дејност.

Огромниот број на пациенти од сите возрасти зборува за квалитетот на стручниот тим. Преку постојано надградување во земјата, како и во странство, “SIMBEL DENT” нуди врвни услуги по светски стандарди. Многуте награди и сертификати се доказ за квалитетот на оваа стоматолошка ординација.

За брендот

Стоматолошката ординација “SIMBEL DENT” на Др. Маре Серафимовска ги нуди сите стандардни стоматолошки услуги: Пломби во боја, Stress free работа со деца, Коронки и мостови од порцелан изработени по CAD/CAM систем, Поставување на украси од вистински дијаманти, Поставување на забни импланти, Интервенции од оралната хирургија и многу други.

Карактеристики

Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.