Отворено

Social Dent Dr. Baara

Телефони:

+389 071 337 192

Адреса:

Ул. Сава Ковачевиќ Бр.43/1-14
1000 Скопје
Македонија

Опис и дејности

Грижата за Вашето орално здравје е наш приоритет. Побарајте бесплатна консултација во СошлДент Д-р Баара

За брендот

Грижата за Вашето орално здравје е наш приоритет. Побарајте бесплатна консултација во СошлДент Д-р Баара

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.