Бизнис

За в.д. генерален директор на „Бетон“ назначен зетот на Минчо Јорданов

Одборот на директори на „Бетон“ АД Скопје на состанокот одржан на 17.02.2020 година за в.д. извршен член на Одборот на директори и в.д. генерален...

(Видео) Ресторан на Македонци меѓу најдобрите во САД

Опен Тејбл во 2017 година го прогласи „Краст“ за прв меѓу 100-те најдобри ресторани во САД. Местото меѓу најдобрите го задржа и во 2019....