АНЖИ во месец декември прославува 25 години постоење

Објавено: 07 декември 2017 - 05:33

Анжи е еден од нашите најпознати и најуспешни брендови за детска облека и бебешка опрема, а овој месец прославуваат 25 години постоење.

Со попусти за своите купувачи од Анжи ве поканувааат заедно да го прославиме овој прекрасен јубилеј. 

 Низ времето постојано бевме сведоци на развој на брендот, производи со највисок квалитет и врвна услуга. Проширувањето во Скопје дојде како круна на долгогодишното успешно работење и следењето на сите бизнис трендови.

АНЖИ е компанија која веќе 25 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa.

Нивните продажни салони се модерни и опремени, на достапни локации и со услужен персонал. Располагаат со квалитетни производи од реномирани светски брендови. Услугата и квалитетот се нивен заштитен знак, Дојдете и уверете се !!!

ЗА ПОСРЕЌНО И ПОВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Сподели ја веста

Последни содржини