ДИК вработува 29 лица, плати до 37.630 денари

Објавено: 17 февруари 2020 - 08:48

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 29 државни службеници во Државната изборна комисија.

Се бараат кандидати за раководители, советници, виши соработници и соработници.

Платите во зависност од работното место се движат до 37.630 денари.

Повеќе детали ТУКА.

Сподели ја веста

Последни содржини