Плати до 32.868 денари: Инспекторатот за употреба на јазиците вработува 7 лица

Објавено: 14 февруари 2020 - 09:20

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Министерството за правда – Инспекторат за употреба на јазиците.

Се бараат кандидати за помошник-раководител, советник, референти и помлади соработници.

Платите во зависност од работното место се движат до 32.868 денари.

Повеќе детали ТУКА.

Сподели ја веста

Последни содржини