Работа на луксузни крстарења со плата до 3.000 евра месечно

Објавено: 14 февруари 2020 - 12:09

Работатат на брод е добар начин да се заработат пари за неколку месеци, но сепак неопходно е пред се добро познавање на барем еден странски јазик, како и вештина  и знаење за пополнување на одредена позиција. 

Меди Спа (специјалисти за ботокс и филер) се во потрага по професионалци за работа на луксузни крстарења од 5 и 7 ѕвездички за број еден спа во светот “Steiner London“ на следните работни позиции:

 

Услови:

  • Разговорно ниво на англиски јазик;
  • Диплома во задолжителна професија;
  • Валиден пасош;
  • Работно искуство минимум 6 месеци.

Сподели ја веста

Последни содржини