Заработка од милијарда долари од продажба на лажни трикови

Објавено: 18 февруари 2020 - 13:47

На интернет можете да најдете разни видеа со трикови за кои авторите тврдат дека ќе ви заштедат време и нерви. 

Триковите кои ги нудат, на авторите им имаат донесено милијарда прегледи, а со тоа и големи заработки. Но сепак, дали сте се запрашале колку од нив се реални за изведување во домашни услови или се само добар начин за профитирање, преку продавање на лажни трикови?

Екипата на BBC реши да ги провери најкликаните видеа со совети објавени на YouTube и на Facebook и да проверат кои се лажни. Ова се резултатите:

 

 

Сподели ја веста

Последни содржини